This is why i love Vietnam: Cat Ba Island Floating Seafood Market and Nam Cat Resort at Lan Ha Bay

Package tour book through local agency for 3 day 2 night – Halong Cat Ba/ Nam Cat Resort- 4 star cruise is 4.4 million VND or 200 USD, cover food hotel and transportation. We shared the same tour with an Australian couple and their tour cost 300 USD. Do bargain to get a good price.

Many of you guys might have heard about Ha Long Bay but did you know there is a hidden Gem within Ha Long Bay. There is one island along Halong Bay which serve great Seafood, have wonderful views and scenery and also has a beach along the Island.

Welcome to Cat Ba Island, located along the southeastern edge of Lan Ha Bay in Northern Vietnam. Cat Ba Island is the largest island in the Bay and half of the area is covered by national Parks. So if you are a nature lover the island is just the place for you.

We got here through Sliver Sea – 4 Star Cruise and transfer to a smaller boat to fetch us to Cat Ba Island while we stay there there for a night. We tried to explore as much as we can, like going to a Seafood Market, strolling down a beach, drinking at a local Bar, having a massage and many more.

#CatBaIsland #SeafoodMarket #BungalowStay #NamCatResort

Thank You for Watching
——————————————————–

Nhiều người trong số các bạn có thể đã nghe nói về Vịnh Hạ Long nhưng bạn có biết có một viên ngọc ẩn trong Vịnh Hạ Long. Có một hòn đảo dọc theo Vịnh Hạ Long phục vụ Hải sản tuyệt vời, có cảnh quan và cảnh quan tuyệt vời và cũng có một bãi biển dọc theo Đảo.

Chào mừng bạn đến đảo Cát Bà, nằm dọc theo rìa phía đông nam của vịnh Lan Hạ ở miền Bắc Việt Nam. Đảo Cát Bà là hòn đảo lớn nhất trong Vịnh và một nửa diện tích được bao phủ bởi Công viên quốc gia. Vì vậy, nếu bạn là một người yêu thiên nhiên, hòn đảo chỉ là nơi dành cho bạn.

Chúng tôi đến đây qua Sliver Sea – Du thuyền 4 sao và chuyển sang một chiếc thuyền nhỏ hơn để đưa chúng tôi đến đảo Cát Bà trong khi chúng tôi ở đó một đêm. Chúng tôi đã cố gắng khám phá hết mức có thể, như đi đến Chợ hải sản, đi dạo xuống một bãi biển, uống rượu tại một quán bar địa phương, mát-xa và nhiều thứ khác.And Greatly Appreciated for Your Support

Du lịch Hạ long Cát Bà trên tàu Silver Sea 3 ngày 2 đêm
Gia tour 4.400.000- 1 dem tren tau Silversea 4 sao, 1 dem tren khach san Seapearl cat ba hoac tren dao Nam Cat resort.

Theo kinh nghiem ban than thi o dao Cat ba vui hon la o Nam Cat Resort, gia tour la nhu nhau.

Please Subscribe to Our Channel for More Videos:

Nguồn: https://gymnasticshalloffame.org/

Xem thêm bài viết khác: https://gymnasticshalloffame.org/du-lich/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *